Over ons

 

Over ons..

 

Bijna 20 jaar is het nu al geleden dat wij hier opnieuw aangespoeld zijn, ons appartementje verkocht, de zaak overgelaten en al onze nieuwe energie en ideeen in deze prachtige kustvilla gestoken.

 

Jean Marie zou zich het tuinieren in zand en zee-omstandigheden ook meester maken, en Carine zou eindelijk eens de vrije hand hebben om hun zaak plus het woongedeelte volledig naar eigen smaak in te richten.

 

Het koken op zich was geen probleem want hun vorige zaak was een gastronomische topper in de regio van Kortrijk.

Samen met de vriendelijke bediening en de soms gulle lach van Carine, werd algauw bekend dat er een nieuw eetadresje was in Koksijde.

 

Het is altijd onze betrachting geweest om onze droom te bereiken, en dat is een klein huiselijk restaurant dat we enkel met ons tweeen kunnen runnen, voor een ontspannen clienteel en waar iedereen tevreden denkt nog eens terug te komen..

 

Het werd huiselijk, we runnen het met z’n tweeen, de meeste klanten zijn heel ontspannen en vele mensen zien we tevreden terug.

Dus wij zijn heel contente mensen.

 

 

Carine is opgeleid als verpleegkundige en heeft dit beroep 7 jaar uitgeoefend alvorens bij haar man in de zaak te stappen.

 

Jean Marie heeft zijn opleiding gehad in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en startte zijn eerste restaurant zelfstandig op in 1985.

In 1998 kwamen ze naar Koksijde.

Samen zijn ze al meer dan 30 jaar gehuwd, hebben ze 2 kinderen en reeds 6 kleinkinderen.